Kako se financiramo?

 1. Vsak prispevek v Prisluhni si lahko nagradite s prostovoljno donacijo oziroma plačilom po lastni presoji, kaj je po vašem mnenju poštena cena za opravljeno intelektualno delo.

  TRR: SI56 1010 0006 0710 355
  odprt pri Banka Intesa Sanpaolo d.d.Založnik e-tednika Prisluhni si. Z Biserko:
  Agencija BiTi, To Be Agency, Biserka Povše Tašić s.p.
  Namen: donacija
  koda: CHAR
  referenca: brez (ali SI00 0000)

Za nakazilo donacije s funkcijo slikaj in plačaj, poskenirajte zgornjo QR kodo ter vpišite želen znesek za donacijo.

 1. V skladu z vsebinsko programsko zasnovo sklepamo pogodbe s podjetji in zainteresirano javnostjo o izobraževalnih, piarovskih člankih o temah, ki so kakorkoli povezane s človekom, družbo, naravo in s sporočilom, da je napočil trenutek, ko si moramo na vseh ravneh znati prisluhniti.
 1. Z oglasi podjetij in z donacijami zainteresirane javnosti, ki se prepoznajo v poslanstvu programske zasnove e-tednika Prisluhni si.
 2. Projektno sodelovanje – vabljeni, da se pogovorimo o tem, da postanete pokrovitelj in/ali podpornik rubrike Zgodbe slovenskih krajev. V obeh primerih gre za dolgoročno obliko sodelovanja, za začetek 6 ali 12 mesecev z možnostjo podaljšanja v obojestransko zadovoljstvo. Tako v vlogi pokrovitelja kot podpornika pridobite vsebinsko in marketinško podporo s strani uredništva in marketinga, medtem ko nimate možnosti poseganja v pripravo in objavo preostalih novinarskih vsebin.