Zahvaljujemo se vam, da obiščete spletno stran zbiserko.si, upravljano s strani Agencije BiTi, To Be Agency, Biserka Povše Tašić s.p. (v nadaljevanju »zbiserko.si« ali »mi« ali »nas«). Pri zbiserko.si smo zavezani k varstvu vaše zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Prosimo, da si preberete to politiko zasebnosti, da se seznanite s tem, kako obdelujemo in varujemo vaše osebne podatke.

Zbiranje osebnih podatkov

Pri uporabi spletne strani zbiserko.si lahko zbiramo določene osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete. To se lahko zgodi, ko izpolnite obrazce za naročilo novic, se prijavite na e-novice, sodelujete v nagradnih igrah, oddate komentarje ali nas kontaktirate preko elektronske pošte ali telefonske številke. Zbiramo lahko naslednje osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • Naslov
 • Elektronski naslov
 • Telefonska številka

Namen obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo z namenom zagotavljanja in izboljševanja naših storitev na spletni strani zbiserko.si. Uporabljamo jih za naslednje namene:

 1. Obveščanje o novostih, novicah in ponudbah, ki bi vas lahko zanimale, na podlagi vašega izrecnega soglasja.
 2. Odgovarjanje na vaša vprašanja in zahteve, ki ste jih posredovali preko obrazcev ali elektronske pošte.
 3. Zagotavljanje prilagojenih vsebin in uporabniške izkušnje na spletni strani zbiserko.si.
 4. Analiziranje podatkov o uporabi spletne strani za izboljšanje njenega delovanja in prilagajanja vsebin uporabnikom.

Shranjevanje osebnih podatkov

Vaše osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namenov, za katere so bili zbrani, razen če je zakonodaja drugače določila. Ko osebni podatki niso več potrebni za izpolnitev namena, za katerega so bili zbrani, bodo varno izbrisani ali uničeni.

Razkritje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke obravnavamo kot zaupne in jih ne bomo razkrili tretjim osebam, razen če:

 • Imamo vaše izrecno soglasje za delitev podatkov.
 • Je razkritje potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti ali zaščito naših pravic.
 • Za zagotavljanje storitev, ki jih izvajajo za nas, kot so obdelava plačil, pošiljanje e-novic ipd. V teh primerih bodo tretje osebe zavezane k spoštovanju te politike zasebnosti.

Varnost osebnih podatkov

Zavezujemo se, da bomo zagotavljali ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, razkritjem ali izgubo.

Pravice posameznikov

Kot posameznik, ki nam je posredoval svoje osebne podatke, imate določene pravice:

 • Pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov.
 • Pravico do popravka netočnih osebnih podatkov.
 • Pravico do izbrisa osebnih podatkov (»pravica do pozabe«), če ni več razlogov za obdelavo.
 • Pravico do omejitve obdelave v določenih primerih, kot je spor o točnosti podatkov.
 • Pravico do ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov zaradi utemeljenih razlogov.
 • Pravico do prenosljivosti podatkov, kar pomeni, da imate pravico prejeti osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.

Če želite uveljaviti katere koli od zgornjih pravic ali imate kakršna koli vprašanja o naši politiki zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov info@zbiserko.si.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo to politiko zasebnosti. Vsaka sprememba bo objavljena na tej spletni strani. Zato priporočamo, da redno pregledujete politiko zasebnosti.

Zadnja posodobitev: 31.7.2023

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in za to, da ste izbrali uporabljati spletno stran zbiserko.si. Trudili se bomo za varstvo vaših osebnih podatkov in zagotavljanje kakovostnih storitev.