BISERKA POVŠE TAŠIĆ -

02.05.2024

Poznate vsaj 50 izzivov vodij v javnem in zasebnem sektorju? Jaz jih. Pri individualnem svetovanju in/ali coachingu ena na ena preko zooma z vsakim od vodij identificirava vsaj 3 težave, ki žulijo tudi njega. Oseben pristop in izbor sodelovanja v vlogi svetovalke ali coachinje – odvisno od namere stranke in prvega uvodnega dogovornega srečanja o sodelovanju.

Kdaj se najbolj pokaže potreba po individualnem svetovanju in/ali coachingu z vodjo?

  • Takrat, ko na kakšni delavnici, ki jo izvedem v živo, večina prepozna kot najbolj problematično osebo za vodenje nekoga, ki doslej ni pokazal pripravljenosti za spremembe.
  • Takrat, ko lastnik ali direktor ugotovita, da se od sodelavca ne želita posloviti, ker je izvrsten strokovnjak, le pri vodenju sodelavcev ima različne izzive.
  • In seveda takrat, ko posameznik v vlogi vodje sam prepozna, da obstaja še kar precej prostora za njegovo rast v smeri boljšega komuniciranja in boljših odnosov pri vodenju sodelavcev.

Kdo sem? Biserka, ki vam lahko pomagam na podlagi 30 letnih izkušenj v komuniciranju in različnih profesionalnih vlog, ki sem jih opravljala: od vodje v obliki direktorice, odgovorne urednice, vodje oddelka do podrejene, ki je imela priložnost spoznati številne izzive nekaterih svojih vodij in direktorjev.

Kot  svetovalka ali coachinja sem primeren izbor za vas, če želite kombinirati osebno rast vodje z nekom, ki ima na 30 let podlage oboje: bogate izkušnje in obsežno teoretično znanje.

p.s. V okviru Agencija Biti To Be Agency Biserka Povše Tašić poleg učenja slovenščine za tujce, izvajanja delavnic in predavanj za vodje ter urejanja medijskega portala Prisluhni si prav individualna obravnava posameznikov z izzivi v komuniciranju in odnosih v poslovnem (in zasebnem) svetu predstavlja mojo “core” dejavnost.

Kontakt z menoj in rezervacija terminov (od ponedeljka do sobote od 8. do 18. ure) na biserka@zbiserko.si, info tudi po telefonu na 041 640 458. (Če se ne oglasim, sem ravno na zoom povezavi s stranko in vam bom klic vrnila; lahko mi pustite sms sporočilo).

 

 

Delite objavo na socialnih omrežjih

Vsak prispevek v Prisluhni si lahko nagradite s prostovoljno donacijo oziroma plačilom po lastni presoji, kaj je po vašem mnenju poštena cena za opravljeno intelektualno delo.

TRR: SI56 1010 0006 0710 355
odprt pri Banka Intesa Sanpaolo d.d.

založnik e-tednika Prisluhni si. Z Biserko:
Agencija BiTi, To Be Agency, Biserka Povše Tašić s.p.
Namen: donacija
koda: CHAR
referenca: brez (ali SI00 0000)

Za nakazilo donacije s funkcijo slikaj in plačaj, poskenirajte zgornjo QR kodo ter vpišite želen znesek za donacijo.